12 juni 2007

Första starten sen dödsolyckan ..

I kväll körs första speedwaytävlingen på svensk mark efter den tragiska olyckan där föraren Kenny Olsson avled. Det innebär full omgång i Elitserien.

Hammarby - Smederna
Dackarna - Piraterna
Indianerna - Kaparna
Masarna - Vetlanda
Rospiggarna - Västervik

Om jag förstått saken rätt så blir det inget fullödigt reportage från Gubbängen ikväll, trots att Hammarby kör på hemmaplan, han Hansson har valt att förlägga några dagar i speddvajmetropolen. Han är säkert redan nu vid motorstadion för att känna lite på f.d. hemmagruset.

Vetlanda kör alltså uppe i Avesta mot ett Masarna som haft en tung säsongstart. Elitlaget med fönsterutsikt bör ta hem den matchen. Frågan är om Rune Holta kör ikväll? Han var ju inblandad i flygolyckan i söndags, men kom undan utan några större skador. Värre gick det för Västerviks polack Gollob. Han kör inte i kvällens tuffa bortamatch mot dom pigga från Roslagen.

Uppdatering 18:59
Bosse "Speedwaydoktorn" Wirebrand får göra stora förändringar i laget. Holta kan inte medverka och här väljer Wirebrand att köra riders replacement dessutom saknas polacken Tomasz Jedrzejak, som kraschade i Polen i söndags.

Preliminärt Elitlag

1. Lee Richardson
2. Peter Ljung
3. Jaroslaw Hampel
4. Thomas H Jonasson
5. Rune Holta
6. Niklas Larsson
7. Tobias Johansson
8. Robin Aspegren

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: