03 juni 2007

Inför Gubbängen på tisdag

Nicki Pedersen kör speedway igen. Han känner fortfarande av sin skada. I fredags vann han en deltävling i danska mästerskapen. Trots en dålig start i finalen lyckades han att köra om både Hans Andersen och Bjarne Pedersen. Av någon anledning kommer dock inte Leigh Adams till start. Men Bajens lagledare Patrik Olsson känner sig inte säker för det:
- Masarna blir istället starkare på bredden, det har vi sett förut. Årets elitserie är tuff och det finns inga givna matcher. Se bara hur det gick i Kumla förra veckan!
Masarna hade en verkligen tuff säsong förra året, när Ales Dryml förolyckades och Tony Rickardsson la av. Inför den här säsongen försvann också Fredrik Lindgren. Trots detta har Masarna fått ett jämnt och slagkraftigt lag, vilket bl.a. visade sig i matchen mot Smederna förra veckan. Antonio Lindbäck har i senaste matcherna visat en gryende storform. Eftersom han kört speedway på toppnivå i några år nu, tänker man inte på hur ung han är. Eller som Masarnas lagledare Andreas Engh uttrycker det:
- Detta är faktiskt hans första säsong som seniorförare!
Efter en mindre lyckad säsong förra året, har Antonio ändrat det mesta i år. Han har nya cyklar, ny mekaniker och ny motortrimmare. Det tar ett tag innan förändringar ger resultat. Men det verkar som om Antonio är på rätt väg.
Kom till Gubbängen på tisdag och se:
Hammarby
1, Scott Nicholls
2. Joonas Kylmäkorpi
3. Jesper B Jensen
4. Adam Shields
5. Nicki Pedersen
6. Robert Pettersson
7. Tomasz Gapinski
8. Kim Nilsson
MasarnaAvesta
1. Simon Stead
2. Billy Hamill
3. Dave Watt
4. Ales Dryml
5. Antonio Lindbäck
6. Linus Sundström
7. Emil Sajfutdinov
8. Robin Bergqvist
(Källor:www.masarnaavesta.nu, www.bajenspeedway.se)

Inga kommentarer: