25 september 2007

Dackarna körde över Hammarby

I ett heat var Hammarby med i matchen, sen tog Dackarna över. Det var aldrig något snack om saken. Dackarna hade framför allt den hetare viljan, vilket märktes mest i starterna. Gång efter annan hade Hammarbyförare dessutom problem med sina motorcyklar. Man kunde tro att de inte förstått att det gällde slutspel. 3.712 åskådare såg en ganska ointressant match med få omkörningar. Det är bara att gratulera Dackarna till en mycket välförtjänt seger. Framför allt var det "veteranerna" Peter Karlsson och Andreas Jonsson, som låg bakom segern. I Hammarby får Nicki Pedersen knappt godkänt med 15 poäng. Vi har ju stora förväntningar på en världsmästare. Men en GP-förare som Scott Nicholls borde ta mer än ett poäng per heat. Klart underkänt alltså.
Hammarbys lagledare Patrik Olsson säger sig tro att Hammarby har chans att vända detta. Då krävs en helt annan inställning i Målilla i morgon kväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Enligt utsago vann Hammarby 11 av 16 starter igår.

Han Hansson sa...

Märklig utsago. Den stämmer inte överens med vår och Patrik Olssons åsikt. Vem har sagt detta? Bajenförarna var helt enkelt inte med i matchen från början till start. Ännu verkade det ha varit i Målilla.