30 april 2007

Ett länktips ...

Kan inte göra annat än att hålla med Hansson i hans spekulationer inför morgondagens premiäromgång, känns dock lite avigt att behöva läsa om Skogsvallen även sommartid ;-).

Men det blir som med bandyn, det är ju kul för Nässjöborna att dom även kan kolla in elitidrottare från Vetlanda under sommarhalvåret på sin egna hemmabana!

Till saken, hittade sidan Aktuell Motorsport och där fanns en specialsida med enbart uppdaterade speddvaj-nyheter och där kanske vi kan får reda på om Andreas Jonsson kör imorgon eller inte!

Apropå ovanstående, vad hette speddvajklubben i Nässjö? Numera heter den Nässjö SK, men på den gamla goda tiden? Vad hette den då??

4 kommentarer:

Anonym sa...

"Första prognosen var en fraktur och att jag skulle bli borta sex månader men en andra röntgen visade att inget var brutet och det var ett skönt besked. Men jag har så pass ont i dag (måndag) att det känns helt omöjligt att kunna åka premiären i Sverige, säger Jonsson."

Ja. Ne. Det låter inte som han kör.

Tur att det inte var värre. Hua.

Anonym sa...

Helt underbart länktips btw. TACK!

josephzohn sa...

Det låter som så ja!

Och länken ska du tacka Nässjö SK för, för jag sökte efter Skogsvallen och någon speedwaybild, å så hamnade jag på den länken!!

Han Hansson sa...

Vilken bra länksida! Bra snokat Josephzohn!