29 april 2007

Nicki Pedersen dominerade i premiären

Danske Bajaren Nicki Pedersen var helt suverän i premiären av årets Grand Prix. Med 7 överlägsna heatsegrar var det inget snack - han var kvällens dominant. I finalen var han helt ohotad. Bakom honom pågick dock en vild fight. Matchens överraskning Wieslaw Jagus höll länge andraplatsen, men Greg Hancock kämpade sig förbi på sista varvet. Det var en bedrift, eftersom Hancock fått bl.a. två av sina motorcyklar stulna i Enland. Jason Crump blev fyra i finalen. Han gick inte riktigt att känna igen, men han har haft influensa i tre veckor.
För de två svenskarna blev det ingen lyckad kväll. Andreas Jonsson började hyfsat med 3 andraplatser. I sitt fjärde heat låg han på andra plats, men tappade snöpligt till sistaplatsen:
- Vi gjorde lite ändringar på cykeln inför det heatet som vi trodde skulle bli till det bättre, men efteråt kan man bara skratta åt det.
Andreas Jonsson slutade nia i tävlingen. För Antonio Lindbäck gick det ännu sämre. Tre poäng gav en 14:e plats. Han verkade inte alls på hugget. Hela försäsongen har börjat dåligt.

Inga kommentarer: