17 juli 2007

Det gick inte vägen

Stobritannien 60
Sverige 49
Ryssland 27
USA 20

Ne. Det gick inte så bra i lag-vm-semifinalen.

Bara Davidsson och Lindgren som får godkänt.

Fredrik Lindgren +++
Peter Karlsson ++
(Antonio Lindbäck)
Mikael Max ++
Jonas Davidsson ++++
Magnus Karlsson +++

Där +++ är godkänt.

Lindbäck skadad efter två heat. Magnus Karlssons betyg med hänsyn till kapacitet och motstånd.

Överlag var starterna för dåliga. Davidsson hade flyt två gånger då han fick rena skitstarter men motståndare körde omkull och fixade omstart. Men han gjorde ändå en grym tävling med massor utav spektakulära omkörningar i ren världsklass. Hoppas vi får se både honom och Lindgren i GP nästa år. Tillsammans med Antonio Lindbäck och Andreas Jonsson såklart.

Det är inte mycket att säga om. Att få stryk mot Storbritannien på deras hemmaplan. Med våra två GP-förare skadade. Jag tycker inte att britterna kan vara överdrivet stolta. Med Andreas och Antonio hela hade vi nog vunnit.

Förstår inte hur man kan ta med Magnus Karlsson som reserv. All respekt till honom. Men det finns många svenskar som är bättre än honom. Även ett par juniorer.

Nu blir det alltså Race Off på torsdag. I Polen. Mot just Polen, Australien och Ryssland. Det blir inte lätt. Två går vidare till lördagens final. Polen kommer med all säkerhet att vinna. Även om vi kör med både Antonio och Andreas. Andraplatsen kan vi helt klart ta. Även om någon av Antonio/Andreas inte kan köra. Men om båda måste stå över. Ja då är det kört på förhand. Om inte ett mirakel sker. Vilket i och för sig har hänt förr. Men nja.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: