29 juli 2007

Inte ett med cykeln riktigt ..

För Andreas Jonsson slutade gårdagskvällen först med ett besök i planket och sedan ett dito på sjukhus. Ett mycket trist slut på en speddvajafton som började så bra. Tyvärr, tyvärr. En stor del av den trista smällen måste läggas på arrangörerna. Banan var i uselt tillstånd men det känns även som om Andreas lite för ofta blir lite för het på julgröten! Satsningarna blir lite för våldsamma.

Och tyvärr när det gäller Andreas Jonsson, så behöver man bara reprisera gamla svt-klipp. När det Andreas Jonsson behövs inga nyinspelningar inte :-). På detta lilla klipp, hämtat från den 1 juli 2007 är det tyvärr samma visa, samma cykel och dom är inte överens ..

Jonsson är inte ett med sin cykel och det känns ju igen!För oss som håller på Elitlaget från Vetlanda är det ju bara att tacka och ta emot. Nu slipper vi möta Jonsson på hemmabanan och kan bara Holta, Hampel och dom andra smålänningarna från metropolen köra som dom gjorde igår känns tvåpoängaren redan hemma!!

Andra bloggar om: , , , , ,

2 kommentarer:

mickej sa...

Ja. Jag kan ju inte direkt skylla en ev. förlust på avsaknaden av Jonsson då ni troligtvis hade velat köra med Crump. Fast å andra sidan har era övriga förare kör bra senaste tiden så jag vet inte? Kluven.

Kan tyvärr inte ta mig ner.

josephzohn sa...

Nej en Jonsson gör inget lag, men att ni skulle vinna över oss utan honom vore en lika stor sensation som om Sylvia hade vunnit på Värendsvallen igår!!