02 juli 2007

Stormatch på Gubbis i morgon!

I morgon tisdag bränner det till på Gubbängen ordentligt. Elitseriens suveräner hittills, Västervik, kommer på besök. Det är hittills bara Masarna som vunnit över Västervik. Formen för Västervik varierar bland förarna. Världens just nu hetaste förare, Chris Harris, kommer på besök. Som han körde i lördags, blir han svårstoppad på Gubbis. Men lagkaptenen Sebastian Ulamek skadade handleden i förra veckan, och kommer inte enligt VästerviksTidningen att köra. Istället kör Västervik med s.k. Riders Replacement. Detta innebär att de bästa förarna i Västervik får gå in som reserv för Ulamek i var sitt heat. Sen vet man aldrig var man har gamle räven Tomasz Gollob. Han har inte varit sig riktigt lik sedan flygkraschen för någon vecka sedan. I Grand Prix-tävlingen i lördags körde han riktigt dåligt. Men räkna aldrig bort Gollob! När man minst anar kommer han fräsande på yttervarv!
Hammarbys säsong har hittills sett mycket bra ut. Efter halva serien ligger de på tredje plats, och har stora möjligheter att hota serieledarna. Både Scott Nicholls och Nicki Pedersen visade nästan för mycket temperament och vilja i lördags. Vi får hoppas att de inte brände allt för mycket krut då. Bajen har en joker i laget, eftersom Joonas Kylmäkorpi kör som reserv. Här kontrar Västervik med James Wright, som jag tyvärr inte vet så mycket om.
Matchen gäller också en bonuspoäng. I Västervik vann hemmalaget med 50-46. Vinner Hammarby med mer i morgon blir det utöver två poäng, en extra bonuspoäng.

Preliminära laguppställningar:
Hammarby
Scott Nicholls
Tomasz Gapinski
Jesper B Jensen
Adam Shields
Nicki Pedersen
Kim Nilsson
Joonas Kylmäkorpi
Robert Pettersson
Västervik
Sebastian Ulamek (Riders Replacement)
Tomasz Chrzanowski
Chris Harris
Niels Kristian Ivarsen
Tomasz Gollob
Billy Forsberg
James Wright
Viktor Bergström

Övriga matcher tisdag 3 juli:
Smederna - Rospiggarna
Indianerna - Dackarna
Masarna - Piraterna
Vetlanda - Kaparna

Inga kommentarer: