10 juli 2007

Klassiskt smålandsderby ikväll.

Ikväll blir det åka av igen på Ljunghedens motorstadion. Då ska det bli musik från ett helt annat håll. Ikväll är det andra toner än dom ljuva tonerna från den gamla slottsruinen, som man kan höra från och med torsdag. Ikväll blir det inga trubadurtoner inte! Nej ikväll är det ljudet från speddvajmotorer som västerviksborna får njuta av och det är musik det!!

Dags för ett klassiskt speddvajderby mellan dom svenska mästarna från dom djupa skogarna och utmanarna kustförarna från Västervik!

Efter åtta på raksträckan har Västervik hamnat rejält i kurvan med två böjda förluster på raken. Senast blev man rejält utskåpade av Hammarby på Gubbängen. Skadedrabbade, vi är så skadedrabbade skrek dom från Västerviksbänken. Pah puh!!

Då vet dom inte vad skadedrabbat är! Vi har varit det! Vi vet hur det känns att köra riders replacement, vi vet hur det känns att köra utan våra bästa förare. Är det några som skulle kunna yppa ordet skadedrabbade, så är det vi motormän från Vetlanda, men det gör vi inte ... Vi bara kör!

Och glöm inte bort att vi har en grufvelig revansch att utfodra. På våran egen grusoval var västervikarna ofina nog att slå oss med hela 52-44.

Observera att Thomas H Jonasson tar steget upp från reserv till ordinarie förare för första gången och att vi vann senast mot Kaparna med 58-37.

Spänn upp gummibandet. Klart för start. Låt det mullra. Upp med gummibandet. Nu åker vi.

Kvällens laguppställningar:

Mästarna från Vetlanda:
1. Jason Crump
2. Thomas H Jonasson
3. Jaroslaw Hampel
4. Lee Richardson
5. Rune Holta
6. Niklas Larsson
7. Lukasz Jankowski
8. Robin Aspegren

Västervik:
1. Bjarne Pedersen
2. Chris Harris
3. Tomasz Chrzanowski
4. Niels Kristian Iversen
5. Tomasz Gollob
6. James Wright
7. Viktor Bergström
8. Sebastian Karlsson

Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer: