29 juli 2007

Var Nicki Pedersen dopad??

Nicki Pedersen vann ju överlägset gårdagens VM-tävling i Prag. Han tog full poäng och vi är nog många som undrar hur en förare kan tillfriskna så pass snabbt efter att blivit utsatt för (enligt honom själv) en total överkörning av landsmannen Hans Andersen i tisdagens match i Elitserien?

Han Mickej undrar t.o.m. på sin blogg om Nicki var dopad igår!! Micke menar att man helt enkelt inte kan köra så här bra och vara så överlägsen om man är så skadad som Nicki lär vara. Mickej skriver vidare:

"Nicki är en stor bluff. Han kan inte må så jävla dåligt som han gråter ut om i media när han kör så här bra. Bluffmakare!"

Hammarby-Hansson svarar med tystnad, kanske stod han i fel kurva igår igen :-)

I tisdagsmatchen mot Dackarna på Gubbängen och efter den omtalade kampen mot Hans Andersen, tyckte jag att han drog en riktig vals (inget ont om Valsarna) och det står jag fast vid!! Men det finns en annan version också. För det första är han ju dansk (!!) och för det andra hittade jag följande klipp i TV-arkivet och då visar det sig att Nicki Pedersen har ett förflutet som TV-stjärna! Om man då sätter lägger ihop dessa fakta då ...

Kolstybben - Bio
presenterar

Pedersen, vilken bluffare (2)
Andra bloggar om: , , , , , , ,

3 kommentarer:

Han Hansson sa...

Nu börjar tjatet om fel kurva bli lite jobbigt. Jag var på min svåger Kåres 60-årskalas igår. Därför missade jag speedwayen. Det ser tungt ut för svensk speedway nu.

Anonym sa...

N.Pedersen är en vinnare därför körde han så bra igår som han gjorde.

Visst att Pedersen "pratade" ut i media, men se på Crump!!! Sprucken knäskål och kör ändå och det syntes igår att Crump hade rejält ont!

Jag ser på mig själv, spelar ingen roll hur skadad jag är för när det e tävling så kör man!

josephzohn sa...

Hansson:
Fel kurva??
Tjatet??

Hälsa och gratta Kåre.
60 år??
Nu är han en äkta Bolinder&Munktellare!!

Lars:
Helt överens.
Han är en vinnare och därför vinner han och det är därför han får tåla ett och annat spe och det är för att han inte är svensk och kör för Elit Vetlanda som ..

Undrar om dom hinner ta ut knäskålen, klistra ihop den och sätta tillbaka den innan tisdag??
Han behövs ju i Målilla :-)
Men det fixar han nog.
Se du på dig själv för så länge ingen vet vem du är så kan ingen annan göra det ;-)