27 juli 2007

Pedersen, vilken bluff!

För alla som stod i fel kurva har vi på "stybben" nu det stora nöjet att presentera filmen som bevisar att domare Ola Hansson var helt ute och åkte när han uteslöt Hans Andersen i det fjortonde heatet i mötet mellan Hammarby och Dackarna i tisdags!

Kolstybben - Bio
presenterar

Pedersen, vilken bluffare
Det värsta är enligt min humbla mening inte vare sig att han Ola Hansson tog det beslut han tog eller att han Ulf Hansson stod i fel kurva och inte såg något :-). (Hansson&Hansson hrmf??). Sånt är livet och en domare får göra fel och en supporter får stå i fel kurva, sånt kan hända!! Tyvärr blev denna domartabbe helt matchavgörande, men det man förlorar i karusellen ... Det jag funderar och undrar över är, har inte domaren möjlighet, att som typ i badkarsbandyn, se en repris av händelsen på någon form av video?? Om detta inte är fallet borde det åtgärdas omedelbart, så att man kan få en rättvisare bedömning!!

Nåväl tillbaka till det som var värst med det hela!!

Det värsta är han Nicki Pedersens kommentar efteråt.


Vilken jävla bluffare!! Kanske han har ett förflutet som vanlig tävlingscyklist?? En dansk cyklist! Visst klingar det illa i dagsläget. En vanlig dansk fuskande tävlingscyklist är inget man vill vara idag. Danskjävlar!!

Visst var det en jävla smäll. Visst for han in i planket. Men. Det var ju på eget grepp han for in i det, planket alltså. Det var för sjutton gubbar inte Hans Andersens fel. Det var ju för sjutton gubbar ett vanligt j-a danskt res!! Det var ju en hederlig klassisk speddvajkamp, precis som det ska vara när speddvaj är som bäst!

Läs även "Skandalen på Gubbängen"

Andra bloggar om: , , , , , , ,

3 kommentarer:

mickej sa...

Nicki är ju verkligen rätt "man" att säga att andra kör aggresivt och kör ut folk i staketet..... Hmpf.

josephzohn sa...

Ja men exakt!!

mickej sa...

Jävla bluffmakarn. Han mår inte så dåligt som han försöker ge sken av. Han skulle inte kunna köra så här då.